Zeer gewaardeerde klant van Select car lease,

Het Coronavirus heeft op vele bedrijven een behoorlijke impact. Juist in deze periode, willen wij er graag voor jullie zijn. Wij vinden het daarom belangrijk om jullie via deze weg te informeren over onze getroffen maatregelen.

Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werken onze collega’s zoveel mogelijk vanuit huis. Onze vestiging in Woerden is gewoon open, maar er zijn veel minder collega’s aanwezig dan je van ons gewend bent.

Wij zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de flexibele en persoonlijke service die jullie van ons gewend zijn, hier niet onder hoeft te lijden.

Omdat wij veel klanten met een cruciaal beroep hebben, zorgen wij er natuurlijk voor dat de mobiliteit optimaal blijft. Om onze klanten goed te kunnen bedienen, nemen wij daarom enkele aanvullende maatregelen in acht.

Onze getroffen maatregelen zijn onder andere:

• Het merendeel van onze collega’s werkt sinds eind vorige week vanuit huis. Vanuit huis zijn wij zowel telefonisch als per mail uitstekend bereikbaar;

• Onze collega’s beperken hun sociale contacten zoveel mogelijk;

• Bij ziekteverschijnselen (ook een lichte verkoudheid) zijn collega’s thuis en in geen geval op het werk.

Specifiek voor onze chauffeurs:

• Aangezien wij beperkt zijn in het inzetten van transport collega’s en dit ook geldt voor onze transport leveranciers, zouden vertragingen bij het afleveren danwel ophalen van auto’s kunnen ontstaan. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen;

• Al onze collega’s zijn verplicht om voor en na ieder klantbezoek de handen te wassen/desinfecteren. Wij vermijden hierin contact en blijven op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter afstand).

Bij het ophalen van de leaseauto:

• Wij willen jullie vragen om de leaseauto klaar te hebben staan, waarbij er zo min mogelijk ‘overdracht’ plaatsvindt. Leg alsjeblieft de (schoongemaakte!) sleutel al klaar, op een bureau, op de auto of wat jullie wens hierin ook is, vermijd het contact met onze chauffeur;

Bij het leveren van de leaseauto:

• De chauffeur belt de klant voordat hij/zij bij het adres is, waarbij er ook zo min mogelijk ‘overdracht’ is. De chauffeur zal dan ook aanbieden om de sleutel bijvoorbeeld in de brievenbus te deponeren, op de auto te leggen, of wat de situatie op dat moment ook maar biedt;

• Meestal verzorgen wij een uitgebreide uitleg over de leaseauto bij de klant. Dit doen wij momenteel niet. Wel zorgen wij ervoor dat de berijder wordt nagebeld door ons klantenteam. De uitleg verzorgen wij desgewenst telefonisch of via FaceTime.

Indien er toch vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch vanuit huis uitstekend bereikbaar. Wij denken graag met je mee. Uiteraard hopen wij vanwege de situatie op jullie begrip.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, of ben je op korte termijn op zoek naar een (auto-) mobiliteitsoplossing? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Met vriendelijke groet,

Het team van Select car lease

Onze verhuurdochter:

Onze garage:

Wij zijn onderdeel van: