Audi A4

Je hebt lease bakken en je hebt de Audi A4. Net zoals de negatieve term “boodschappenwagentje” wordt gebruikt voor compacte auto’s is de “leasebak” ook niet bepaald flatteus. Deze term is zeker niet van toepassing op de Audi A4, een auto die van de grond af aan ontworpen is voor de kritische shortlease automobilist. Daarbij maakt het niet uit of je elke klant bezoekt, of dat je als gezin rondrijdt in deze auto, bij Select Car Lease maken we het iedereen naar de zin. Gelukkig heeft Audi dit voor ons eens stuk eenvoudiger gemaakt.

Audi A4 is een kameleon

Eigenlijk kun je haast niet spreken van één model, de Audi A4 is een ware kameleon waarmee je alle kanten op kunt. Van een representatieve limousine uitvoering naar een sportief scheurijzer, een allrounder met veel bergruimte en ga zo maar door, de Audi A4 maakt het mogelijk. Het strakke design en de vooruitstrevende techniek maakt elke uitvoering superieur in zijn klasse. Select Car Lease levert standaard al een luxe uitvoering met veel opties voor personalisatie.

Audi A4 shortlease maakt het mogelijk

Met zoveel mogelijkheden wil je vast weten wat de prijs is voor onze shortlease tarieven. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden, je kunt een Audi A4 helemaal naar wens configureren, en bij Select Car Lease zorgen we ervoor dat je geen cent teveel betaalt en precies krijgt wat jij wilt. Het maakt daarbij niet uit of de auto bestemd is voor zakelijk gebruik of als particulier, wij maken shortleasen voor iedereen bereikbaar, en Audi helpt ons daarbij goed op weg.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Audi A4

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€840
Audi A4 offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?