BMW 3 serie

De lat ligt hoog bij de BMW 3 serie, toch heeft BMW zichzelf wederom overtroffen met de nieuwe serie. Het vermogen is nog groter, de auto’s zijn nog efficiënter geworden en de styling is nog verder aangescherpt. Als je wilt weten wat de term “sportsedan” inhoudt moet je kijken naar de BMW 3 serie. Dit is dé auto om te leasen, met tarieven die starten bij €840 bij Select Car Lease is dat een no-brainer. Het maakt niet uit of je zakelijk rijdt of privé, je kunt zelfs een occasion shortleasen.

Efficient en dynamisch

De BMW 3 serie motoren blinken uit in kracht in combinatie met een laag verbruik. Door gebruik te maken van het EfficientDynamics systeem wordt rijden een waar genot, dankzij de BMW xDrive lig je als een rots op de weg met de wendbaarheid van een gazelle. Met de turbo motoren in diesel uitvoering en benzine versies wordt de kilometervreter op zijn wenken bediend, precies zoals je dat van een BMW mag verwachten. Toch kun je bij Select Car Lease een BMW 3 serie shortleasen vanaf €840.

Van alle markten thuis

De BMW 3 serie is sportief, zakelijk, spannend en toch serieus. Het is echt een auto die zich aanpast aan de rijder. Dankzij de vele uitvoeringen en opties kun je een BMW 3 serie auto naar wens configureren.

Zakelijk en privé leasen
De BMW 3 serie is zeer populair bij zakelijke rijders, dat zal altijd wel zo blijven. De particuliere automobilist wordt ook op zijn wenken bediend met shortlease prijzen vanaf €840. Stel je eigen BMW samen voor een auto op maat, of kies voor een jonge occasion tegen zeer scherpe shortlease tarieven bij Select Car Lease.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een BMW 3 serie

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€840
BMW 3 serie offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?