Mazda 3

Waarom hebben ze gekozen voor het type Mazda 3 terwijl deze auto toch zeker aan kop gaat? Nou, wij vermoeden dat ze de balans bedoelen tussen design, prestaties en efficiëntie. Want deze drie eigenschappen komen uitgebreid terug in het ontwerp van de Mazda 3. Voor een ongekende rijervaring moet je al jaren bij Mazda zijn, met de Mazda 3 doen ze er nog een schepje bovenop! En met de scherp geprijsde shortlease contracten van Select Car Lease wordt deze luxe ervaring bereikbaar voor iedereen!

Veilig op pad met een Mazda 3

Een auto hoeft niet uit Zweden te komen om veiligheid voorop te stellen, de Mazda 3 is uitgerust met i-ACTIVSENSE voor een optimaal veilige rijervaring. Er is nog een unieke feature bij deze Mazda 3 beschikbaar, of beter gezegd combinatie van features. De SKYACTIV technologie zorgt voor een lichter chassis, betere transmissie in de motor en een zeer aangename rijervaring. Zo kun je vele kilometers maken met maximaal rijcomfort. De G-Vectoring Control op deze Mazda 3 geeft je een sportieve en directe manier van sturen waarmee autorijden een waar genot wordt. Je zou met de techniek onder de kap haast vergeten hoe aantrekkelijk het design is.

Mazda 3 shortlease

Je hoeft niet eens na te denken of de Mazda 3 meer geschikt is voor privé of voor de zaak; in beide gevallen is de Mazda 3 de ideale keuze. En bij Select Car Lease kunnen zowel particulieren als zakelijke automobilisten terecht voor een shortlease contract met korte looptijden, zonder de verplichtingen en rompslomp die een auto kopen met zich meebrengt. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Mazda 3

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€555
Mazda 3 offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?