Mercedes C klasse

Wanneer je niet kunt kiezen tussen elektrisch en “ouderwets” tanken staat de Mercedes C350E voor je klaar. Deze hybride uitvoering is een hit bij zakelijke shortlease rijders, toch zien we ook veel particulieren deze prachtige auto shortleasen. Met prijzen vanaf €785 per maand via Select Car Lease is dat heel begrijpelijk, met de Mercedes C350E heeft het bekende merk uit Duitsland ongeëvenaarde luxe betaalbaar gemaakt.

Mercedes C350E geeft je alle lusten zonder de lasten

Geniet van alle voordelen die elektrisch rijden kan bieden zonder de nadelen. Zuinig rijden is geen probleem, zelfs niet met deze ruime Mercedes C350E, je zult niet met een lege accu langs de weg staan omdat de hybride motor vrolijk doorgaat op de “ouderwetse” manier. Het is een knappe prestatie van Mercedes dat je die overgang tijdens het rijden niet merkt. Hoewel de Mercedes C350E onder de C-klasse valt is dat niet af te zien aan de zeer volledige uitrusting voor het standaard shortlease model. Uiteraard kunnen Select Car Lease klanten profiteren van veel extra opties in het pakket.

Mercedes C350E met 7% of 15% bijtelling

Select Car Lease maakt het mogelijk tegen het lagere 7% of 15% bijtelling tarief te shortleasen. Dat kan omdat wij nog de Mercedes C350E kunnen leveren met een tenaamstelling voor het jaar 2017, daarmee voorkom je die fikse 22% bijtelling. Bij Select Car Lease kun je voor de Mercedes C350E al een shortlease contract afsluiten vanaf €785 voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Zo wordt een Mercedes rijden eindelijk bereikbaar voor iedereen!

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Mercedes C klasse

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€785
Mercedes C klasse offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?