Nissan Qashqai

De indrukwekkende auto met die opvallende naam; de Nissan Qashqai is de meest populaire SUV in de wereld en het is niet moeilijk te zien waarom. Deze auto blijft model na model de concurrentie een stap voor, door steeds weer subtiele verbeteringen aan te brengen, intern, extern én onder de motorkap. Met een shortlease contract van Select Car Lease kun je in een Nissan Qashqai rijden zonder de verplichtingen die bij een auto kopen van toepassing zijn.

Nissan Qashqai

Ondanks de flinke omvang maakt het Intelligent Driving systeem van de Nissan Qashqai het mogelijk de auto moeiteloos in bedwang te houden, zowel in de stad als op de grote weg. De nieuwe details aan de buitenzijde maken het SUV model dynamischer en sportiever dan ooit. Ook aan de binnenzijde is aan alles gedacht, de premium look is werkelijk van een klasse hoger. Je zou van deze Nissan Qashqai niet zo snel verwachten dat deze auto zo zuinig rijdt, toch ligt het brandstofverbruik opvallend laag. Het is dus niet verbazingwekkend dat de Nissan Qashqai de populairste SUV ter wereld is.

Nissan Qashqai shortlease

De markt voor SUV blijft almaar toenemen, daarom is Select Car Lease trots op hun veelzijdige aanbod auto’s waar de Nissan Qashqai uiteraard niet in mag ontbreken. Stel je favoriete wagen samen en rijd van 2 tot 24 maanden in een prachtige auto waarmee je goed voor de dag kunt komen. De Nissan Qashqai is een heerlijke gezinsauto die je een veilig gevoel geeft, maar ook als zakelijke wagen biedt de Nissan Qashqai ongekend rijcomfort. Neem contact op met het team van Select Car Lease voor alle opties.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Nissan Qashqai

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€670
Nissan Qashqai offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?