Opel Karl #180613

Opel Karl

De Opel Karl is verfrissend en nieuw vormgegeven. De Karl is een echte stadsauto uit het kleinere segment. In tegenstelling tot de Agila heeft de auto niet de kenmerken van een ruimtewagen, maar is de vormgeving heel flitsend gekozen. De auto is dan ook voor jong én oud een prettige auto. De aanschafprijs was direct bij de introductie in 2015 al scherp. Hij lag zelfs iets lager dan de prijs van de Volkswagen Up en de Hyundai i10. Twee belangrijke concurrenten in hetzelfde segment als waarin deze tweedehands auto zich bevindt. De Karl past goed in de lijn van Opel modellen van dat moment. Zo is het onmiskenbaar de iets kleinere broer van de Opel Corsa. Bij het model is zorgvuldig met de ruimte omgegaan, iets wat bijvoorbeeld goed valt te zien aan de brede plaatsing van de wielen. De wielen staan ver naar de zijkant, waardoor er extra ruimte wordt gecreëerd.

Occasion Shortlease

Opel Karl
prijsvoorbeeld 24 maanden
1000 km vrij per maand
€295,- p.m. excl. btw

Kortere looptijden kunt u aanvragen tijdens het offerteproces, dit kan zowel telefonisch (0348-467657) als via het formulier hiernaast. U krijgt dan een op maat gemaakte offerte. Looptijden en bedragen kunnen verschillen.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Opel Karl #180613

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€295
Bijtelling 21% Bijtelling%
Opel Karl #180613 offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?