Volvo V40

De Volvo V40 ken je wel…of toch niet? De nieuwe Volvo V40 is ontworpen volgens de nieuwe design stijl van Volvo. En dat belooft veel goeds, een moderne styling met alle kenmerken die de Volvo V40 compleet uniek maken op de weg. In de nieuwe V40 voelt iedereen zich thuis, of je nu dagelijks zakelijk op de weg zit of als familie heerlijke ritten maakt. Een Volvo V40 shortleasen bij Select Car Lease is interessanter dan ooit tevoren, met tarieven die starten vanaf €680. Stel je eigen V40 samen of kies voor een jonge occasion, een Volvo V40 rijden is altijd een goed idee.

Nordic zonder walking

Je hoeft niet te lopen met de nieuwe Volvo V40 Nordic en Nordic+ uitvoeringen. Standaard voorbereid op winterse omstandigheden, en net zo veilig en comfortabel in de zomerhitte dankzij de uitstekende airco. De verwarmde stoelen zijn een genot in de winter, de sportieve velgen verhullen dat ingenieuze robuuste ontwerp waar Volvo om bekend staat. Vele merken proberen sportiviteit te combineren met veiligheid, alleen Volvo slaagt glansrijk in de deze uitdaging. De Volvo V40 is weliswaar een luxe auto, met shortlease prijzen bij Select Car Lease vanaf €680 voor zakelijke en particuliere rijders komt deze luxe plotseling in bereik voor een veel breder publiek.

Het oog wil ook wat

De veiligheid is een zekerheid bij Volvo, de V40 heeft ook op het gebied van uiterlijk veel te bieden. Luxe LED verlichting, restyling van de grille, een grotere keuze aan velgen en een nieuw kleurenpalet maakt de Volvo V40 interessanter dan ooit. Kies voor een nieuwe shortlease Volvo V40 vanaf €680, er zijn bij Select Car Lease ook occasions beschikbaar voor privé en zakelijke shortlease.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Volvo V40

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€680
Volvo V40 offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?