Volvo V60 Plug-in Hybrid

Er zijn maar weinig merken die zoveel aandacht besteden aan de personen in de auto als Volvo. Zij begrijpen als geen ander dat het niet alleen om de auto gaat, maar juist om de gebruiker. Dat is weer duidelijk te zien aan de Volvo V60 Hybrid, een pareltje in de Select Car Lease collectie. En tevens een parel waar je niet teveel voor hoeft te betalen, je kunt de Volvo V60 Hybrid al shortleasen vanaf slechts €765 per maand. Zowel zakelijke rijders als particulieren kiezen voor de Volvo V60 Hybrid, als we de voordelen op een rijtje zetten wordt al snel duidelijk waarom.

Volvo V60 Hybrid is jouw steun en toeverlaat

De combinatie van elektrisch rijden wanneer het kan, en op traditionele brandstof rijden waar dat nodig is hebben ze bij de Volvo V60 Hybrid geperfectioneerd. Zoals we gewend zijn van de Zweedse autofabrikant is elk aspect van de motor geoptimaliseerd voor een superieure rijervaring. Daarnaast zul je genieten van het comfort in de auto, de logische bediening en heldere manier van cockpit design. De grote ruimte binnen is opvallend gezien de strakke lijnen aan de buitenzijde. Dit is een moderne Volvo, dat is zeker. Bij Select Car Lease kun je het basismodel ook nog eens naar wens uitbreiden.

Volvo V60 Hybrid met 7% of 15% bijtelling

Voor een nieuwe Volvo V60 Hybrid moet je sinds 2017 een bijtelling van 22% rekenen. Select Car Lease kan nog enkele exemplaren leveren met 7% of 15% bijtelling omdat deze auto’s op voorgaande jaren geregistreerd staan. Zo kunnen we tarieven vanaf slechts €765 aanbieden, informeer direct naar de mogelijkheden.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Volvo V60 Plug-in Hybrid

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€765
Volvo V60 Plug-in Hybrid offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?