Shortlease in Apeldoorn

Voordelig shortleasen in Apeldoorn

Apeldoorn was vroeger het punt waar de oude weg van Amersfoort naar Deventer de weg van Arnhem naar Zwolle kruiste. In de loop der eeuwen is Apeldoorn steeds belangrijker geworden voor de regio, en dat is zeker te zien aan het drukke verkeer. Niet alleen rijden er veel auto’s, we zien de merken en modellen ook steeds sneller veranderen. Dat komt omdat de behoefte aan maatwerk vervoer steeds groter wordt, en shortleasen speelt hierin een belangrijke rol. Select Car Lease is specialist in shortlease contracten voor Apeldoorn en heel Nederland. Op deze pagina leggen we graag in het kort uit wat shortleasen inhoudt en voor wie dit interessant kan zijn.

Wat is een shortlease in Apeldoorn?

Een shortlease contract is een vorm van leasen waarbij je voor een periode van één maand tot aan twee jaar gebruik kunt maken van een auto. Je stelt zelf de auto naar voorkeur samen, er zijn soms ook goedkope jonge occasions beschikbaar voor shortleasen. Zaken als de verzekering en onderhoud zitten reeds in het maandtarief inbegrepen, verder hoef je alleen nog maar de brandstof te betalen. Na afloop van de gewenste periode kun je weer van voren af aan beginnen, en kiezen voor de auto die bij je past.

Wat zijn de voordelen van Select Car Lease in Apeldoorn?

Overweeg je een auto op basis van shortlease te nemen? Bekijk dan onze voordelen:

  • Voor onze klanten in Apeldoorn leveren we scherpe tarieven bij shortleasen.
  • Onze contracten zijn altijd helder met uitstekende support.
  • We regelen de verzekeringen en het onderhoud, je hoeft zelf alleen nog te tanken.
  • Stel je eigen droomauto samen en we maken het waar.
  • Niet alleen bieden we verschillende prijsklasse auto’s, ook hebben we vele merken en modellen in ons assortiment.
  • Kies voor één maand of voor twee jaar of een periode die daar tussen zit, bij Select Car Lease is de keuze aan de klant.

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor shortleasen in Apeldoorn, we staan voor je klaar!

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]