Volkswagen Up

A

Volkswagen Up

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Met de Volkswagen up! wordt elke rit een feestje, in de stad en op de snelweg. In deze klasse is de up! groter, ruimer en veiliger dan de meeste concurrenten. De Volkswagen up! Heeft een herkenbaar uiterlijk dat geheel naar voorkeur is te personaliseren. Zo rijd je echt in een auto met karakter. De shortlease prijzen van Select Car Lease starten al vanaf €310. Naast particulier gebruik is de Volkswagen up! ook geschikt voor zakelijke rijders.

The only way is up!

Klein van buiten, ruim van binnen, dat is de Volkswagen up! Je zult niet verkrampt zitten in deze auto omdat elke centimeter optimaal gebruikt wordt. Dat is ook te zien aan de ongekend grote bagageruimte. Met de up! kun je flink hamsteren! Bij Volkswagen vinden ze dat autorijden een aangename ervaring moet zijn, dat merk je direct aan het prachtige interieur waar aan elk detail is gedacht. Met de VW-app en je smartphone rijdt je in de auto van de toekomst.

Overal sterk

Door het gebruik van het BeatsAudio systeem is de geluidskwaliteit in de Volkswagen up! ongeëvenaard, de klank van de pittige motor mag ook zeker genoemd worden. Klein maar fijn rijdt de up! moeiteloos door de stad, en ook op de snelweg. De vijf sterren veiligheidswaarde is ongekend in deze klasse, met prijzen bij Select Car Lease vanaf slechts €310 rijd je comfortabel én veilig. Om de automobilist nog verder te beschermen is er City Emergency Braking ingebouwd en de achterklep is verder verstevigd.

Deze Volkswagen up! is vanaf de eerste schets ontworpen voor een persoonlijke ervaring. Elke shortlease auto van Select Car Lease is naar hartelust te configureren, er zijn ook shortlease occasions beschikbaar. Of je nu zakelijk rijdt of privé, met de up! rijdt je precies zoals jij dat wilt.