Hyundai

Hyundai shortlease

Hyundai is een automerk uit Zuid Korea die zich kan meten met de Japanse auto’s als het gaat om betrouwbaarheid. De werklui in de garage kunnen achterover leunen wanneer u wegrijdt met een shortlease Hyundai, met deze auto’s kunt u blijven rijden! Hoewel er auto’s verkrijgbaar zijn in de hogere klasse zijn het die compacte modellen die zo gretig aftrek vinden. Het zijn helaas geen modellen die u op de groei kunt aanschaffen. Met een shortlease contract van Select Car Lease rijdt u voor een korte periode in een splinternieuwe Hyundai, zo zult u nooit uit uw auto groeien!

Hyundai Shortleasen bij Select Car Lease

Compact, zuinig en toch met pit, dat is de Hyundai i10, de i20 biedt wat extra ruimte en de i30 ontstijgt het niveau “boodschappenwagentje” glansrijk. Met de Hyundai Tuscon kan elke zakelijke rijder voor de dag komen, zeker in de luxe uitvoering. Extra opties zijn altijd mogelijk, Select Car Lease levert elke auto op maat.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortlease contract vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Rijdt particulier of zakelijk, alles is mogelijk
  • Standaard een complete uitvoering met extra opties
  • Shortleasen kan ook betaalbaar zijn

Kies voor een shortlease Hyundai bij Select Car Lease

Met Hyundai kiest u voor optimale degelijkheid voor opvallend scherpe prijzen. Ook bij een shortlease contract valt direct op hoeveel auto u krijgt voor een redelijk maandbedrag. Kies uw favoriete model Hyundai en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!