Over ons

WELKOM BIJ SELECT CAR LEASE

Al ruim tien jaar geleden begon Select Car Lease met het aanbieden van Shortlease contracten.

We bieden zowel zakelijke als particuliere automobilisten een ruim shortlease assortiment aan auto’s en mogelijkheden. Met een combinatie van flexibiliteit, veelzijdigheid, service en scherpe tarieven hebben we al vele klanten mogen bedienen, vaak vaste klanten die we met plezier keer op keer tegemoet zien.

GERICHT OP COMMUNICATIE

Een snelle en doelgerichte dienstverlening, dat is waar wij voor staan. Van het kiezen van geschikte auto tot het inleveren na afloop van het lease contract, we staan altijd voor u klaar. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet alleen goed bereikbaar, we zorgen ervoor dat elke klant zo snel mogelijk wordt geholpen door deskundige medewerkers.

Bereik ons telefonisch op 0348-467657 of per e-mail op info@selectcarlease.nl.

UITGEBREID WAGENPARK

Door de jaren heen is ons wagenpark sterk uitgebreid met een breed scala aan merken en modellen. We bieden voor elke toepassing en elk budget de juiste oplossing. U kunt op uw gemak ons aanbod bekijken via de website. U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen voor meer informatie of uw specifieke wensen aan ons voorleggen.

FULL OPERATIONAL SHORTLEASE

Het is een populaire term in de lease wereld, wij maken het waar!

Elk shortlease contract biedt alle noodzakelijke diensten waar u als automobilist behoefte aan heeft. Een 24-uurs alarmcentrale, onderhoud en reparatie, vervangend vervoer en een All-Risk verzekering tegen een vast tarief per maand. Daarnaast bieden we extra opties zoals winterbanden, navigatie of maatwerk oplossingen.

Wilt u dat we de auto na de looptijd van het shortlease contract ophalen? Geen enkel probleem! Ook voor reparatie en onderhoud kunt u terecht bij Select Car Lease.

Met ruim tien jaar ervaring biedt Select Car Lease de beste service, de goedkoopste tarieven en de hoogste flexibiliteit.