Renault

Renault shortlease

Renault maakt al tientallen jaren mooie automobielen met die typische Franse flair. Naast de moderne vormgeving rijdt een Renault ook heerlijk dankzij de geavanceerde technologie die in alle modellen toegepast worden. Het brede scala aan types maakt shortlease bij Select Car Lease nog interessanter. Alle lusten van een nieuwe auto rijden zonder de lasten. Dankzij de korte looptijden van een shortlease contract wordt een nieuwe Renault rijden heel interessant. Zowel voor zakelijk rijden als privé gebruik.

Renault Shortleasen bij Select Car Lease

Bij het design van de Renault Twingo heeft het design niet stilgestaan, de Clio Estate is de ideale gezinswagen. Kom goed voor de dag met een Megane of kies voor sportief met de populaire Captur. Milieubewust rijden kan in de elektrische ZOE. Met een shortlease contract van Select Car Lease betaalt u een laag maandtarief zonder verborgen kosten, dat rijdt een stuk aangenamer!

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Flexibele contracten vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Zowel particuliere rijders als zakelijke gebruikers zijn welkom
  • Elke auto wordt compleet uitgerust geleverd
  • Een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen

Kies voor een shortlease Renault bij Select Car Lease

Een Renault rijden is kiezen voor comfort. Met een shortlease contract is deze keuze tijdelijk, het is tevens een keuze voor vrijheid en flexibiliteit. Geniet van de zekerheid die Select Car Lease biedt met all-in service en duidelijke voorwaarden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Renault van uw keuze.

beschikbaar 2 auto's