Ford

Ford shortlease

Ford is een automerk dat wereldwijd populair is. Dat komt omdat ze bij Ford precies weten waar de automobilist behoefte aan heeft. Van een vlot klein autootje tot een luxe lease auto, bij Ford is er altijd een geschikt model te vinden. Steeds meer mensen kiezen voor een shortlease Ford van Select Car Lease vanwege de flexibiliteit die shortleasen biedt. Rijdt van 1 maand tot 2 jaar zorgeloos in een Ford via Select Car Lease.

Ford Shortleasen bij Select Car Lease

Welke Ford gaat het worden? De Ford Ka is een schot in de rood gebleken, betaalbaar en compact. De Focus blijft onverminderd populair en zakelijke rijders kunnen de ongekende ruimte in de Ford Transit zeer waarderen. Zowel particulieren als zakelijke rijders kiezen bij een shortlease contract vaak voor een luxe uitgevoerde Ford. Bij Select Car Lease bieden we altijd auto’s op maat die perfect aansluiten op uw wensen en behoeftes.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Sluit een contract af van 1 tot 24 maanden
  • Shortlease voor zakelijk gebruik en particulier rijden
  • Standaard luxe uitvoeringen
  • Voor elk budget en elke toepassing

Kies voor een shortlease Ford bij Select Car Lease

Met een shortlease Ford zit u nergens aan vast, en u rijdt zonder zorgen omdat onderhoud en reparatie reeds in de prijs zijn verwerkt. Tanken en rijden, dat is het gemak van shortlease bij Select Car Lease. Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor de Ford van uw keuze.

beschikbaar 3 auto's