Ford Focus

C

Ford Focus

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Bij de naam Ford Focus is eigenlijk niets teveel gezegd, bij dit model weten ze precies waar de focus gelegd moet worden. De Ford Focus is een gezinswagen zoals geen ander, met een eigentijds uiterlijk, een comfortabele binnenkant en zoveel ruimte dat je met het hele gezin inclusief bagage op reis kunt gaan. Overigens is de Ford Focus ook zakelijk geen verkeerde keuze, deze degelijke en betrouwbare auto is een ideale kandidaat voor een shortlease contract bij Select Car Lease.

Ford Focus

Als je om deze Ford Focus heen loopt zie je een aantrekkelijke auto, wanneer je binnenstapt merk je direct die zee aan ruimte. Zo kun je veel koffers kwijt, of spullen voor de zaak. Wanneer je in de encyclopedie naar “gezinsauto” kijkt, kun je er een afbeelding van deze Ford Focus verwachten. Dan is het goed om te weten dat er veel aandacht is besteed aan veiligheid met functies als Cross Traffic Alert en spraakbesturing via Ford SYNC. Je kunt jouw Ford Focus geheel naar wens samenstellen, zo rijdt je op basis van shortleasen met de opties van een auto kopen.

Ford Focus shortlease

Bij een auto aanschaffen moet je veel overwegingen maken, bij een shortlease contract van Select Car Lease zit je gelukkig niet voor lange tijd vast aan dezelfde wagen. Daarmee kun je snel inspelen op de behoeften van het moment, en de kans is groot dat deze Ford Focus voldoet aan alle behoeften. Wanneer je vooral let op praktisch gebruik en een nette uitstraling, is de Ford Focus nog steeds de ideale gezinswagen die ook als ruime zakelijke auto perfect past in het shortlease aanbod van Select Car Lease.