Onderhoud van uw Leaseauto

ONDERHOUD VAN UW LEASEAUTO

Alle kosten voor normale reparaties, APK, onderhoud en slijtage van banden zijn opgenomen in de leasetermijn van de leaseauto. Wij doen op u een beroep om regelmatig het olie- en vloeistofpeil te controleren!

Indien onderhoud gewenst of benodigd is, dient u contact met ons op te nemen via bovenstaand telefoonnummer. Daarna zorgt u zelf voor het maken van de afspraak bij een garage voor onderhoud bij zodat u het kunt inpassen in uw agenda.

LET OP

Onderhoud, APK en reparaties aan uw leaseauto kunnen bij voorkeur worden uitgevoerd bij Van Der Woude Auto Service in Woerden (0348-424 342). Zij zitten direct naast ons en dus ook direct aan de A12. Na overleg kunnen de werkzaamheden eventueel ook bij een Bosch Car Service aangesloten universeel garagebedrijf uitgevoerd worden. Wij doen geen zaken met merkgebonden autodealers tenzij de betreffende reparatie dit vereist. Alleen na toestemming van Select Car Lease kan alsnog gebruik gemaakt worden van de service bij een merkgebonden autodealer.

Vervangend vervoer bij onderhoud Bij onderhoud zijn de kosten voor vervangend vervoer, vanaf 24 uur na het aanbieden van de auto in het leasebedrag opgenomen. De eerste 24 uur is vervangend vervoer op eigen kosten. Indien de auto voor onderhoud is aangeboden bij Van der Woude Service, kunt u direct vervangend vervoer krijgen. Wilt u dit dan wel bij het maken van de afspraak met Van der Woude Service aangeven?