Volkswagen

Volkswagen shortlease

Er zijn auto’s en er zijn Volkswagens. Nog steeds behoort Volkswagen tot de meest populaire lease merken in de zakelijke wereld. Ook zijn er steeds meer particuliere rijders die kiezen voor een Volkswagen shortlease bij Select Car Lease. Een heel verstandige keuze, want Volkswagen blijft een betrouwbaar merk met uitstekende prestaties en een hoog rijcomfort. Volkswagen heeft de afgelopen jaren zijn lesje wel geleerd en brengt aan de lopende band prachtige modellen uit die de toon zetten voor de auto industrie.

Volkswagen Shortleasen bij Select Car Lease

Volkswagen is een traditioneel merk dat keurig vasthoudt aan het scala bekende types als de Golf, Jetta en Polo. VW heeft een zeer breed scala dat loopt van een compacte UP tot een Phaeton waar de luxe merken met jaloezie naar kijken. De Volkswagen Passat is uiteraard de ideale gezinsauto. Volkswagen is een prachtig merk voor shortlease contracten, Select Car Lease levert elk model standaard in een luxe uitvoering met ruimte voor extra opties.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Flexibele contractduur van 1 maand tot 24 maanden
  • Geschikt voor zowel zakelijk gebruik als particuliere automobilisten
  • Elk type wordt standaard geleverd in een luxe uitvoering
  • Een breed scala aan modellen en prijsklassen

Kies voor een shortlease Volkswagen bij Select Car Lease

Wist u dat de Beetle weer terug is van weggeweest? Dit soort types maakt een Volkswagen leasen zo aantrekkelijk, met een shortlease contract van Select Car Lease rijd je met zekerheid zonder fratsen maar met flexibiliteit. Bekijk het ruime aanbod van VW en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 8 auto's