Suzuki

Suzuki shortlease

Suzuki heeft een legendarische status opgebouwd in de autowereld. Dit merk zorgt voor spinnenwebben bij elke autowerkplaats vanwege de onovertroffen betrouwbaarheid. In het goedkopere segment is Suzuki gewoon onverslaanbaar. Veel automobilisten hebben niet het geduld te wachten tot de Suzuki het eindelijk begeeft, daarom is shortleasen van Suzuki auto’s bij Select Car Lease zo populair. Rijd betaalbaar in een auto van wereldklasse met Suzuki.

Suzuki Shortleasen bij Select Car Lease

Dé budget auto van Nederland, de Suzuki Alto is opgevolgd door de Celerio, ruimer, luxer en toch vriendelijk geprijsd. De Swift is een lekker pittig karretje, de serieuze automobilisten kiezen steeds vaker voor de stoere elegantie die de SX4 biedt. Welk model u ook kiest, met een shortlease contract via Select Car Lease rijdt u zorgeloos in een Suzuki.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Contracten die lopen van 1 maand tot 24 maanden
  • Rijd particulier of zakelijk, beide zijn mogelijk
  • Stel uw eigen droomauto samen
  • Korte leaseperiode tegen scherpe tarieven

Kies voor een shortlease Suzuki bij Select Car Lease

Het is haast niet nodig te vermelden dat u via Select Car Lease een shortlease contract afsluit inclusief onderhoud. Suzuki komt steeds opnieuw als meest betrouwbare merk uit de bus. Zorgeloos rijden in een Suzuki naar keuze voor een periode die het beste aansluit op uw wensen. Combineer betrouwbaarheid met flexibiliteit en sluit nu een Select Car Lease shortlease contract af.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!