Nissan

Nissan shortlease

Nissan is niet altijd het meest inspirerende automerk geweest, met de recente modellen weet Nissan zeker indruk te maken. De beroemde technische bouwkwaliteit wordt nu gecombineerd met een geheel eigen karakter, met een nieuwe Nissan auto kunt u voor de dag komen! De goede prijs/kwaliteitsverhouding maakt Nissan ook erg geschikt voor een short lease contract bij Select Car Lease. Het ruime aanbod aan modellen en korte looptijden maakt een Nissan leasen erg aantrekkelijk voor elk type automobilist.

Nissan Shortleasen bij Select Car Lease

De Nissan Pixo is een ideaal stadskarretje, toch is het de Micra die is getransformeerd tot prachtige zwaan. De Juke en de Qashqai brengen sportiviteit naar de Nissan line-up terwijl de Leaf de milieubewuste automobilist zeker zal aanspreken. Ga ook eens elektrisch rijden voor een kortere periode tot twee jaar met een shortlease contract bij Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Korte contracten van 1 maand tot uiterlijk 24 maanden
  • Naast particulier gebruik ook zakelijk leasen
  • U stelt zelf uw favoriete uitvoering samen
  • Kort leasen tegen scherpe maandtarieven

Kies voor een shortlease Nissan bij Select Car Lease

De nieuwe lijn Nissan auto’s straalt vertrouwen uit, dit zijn stuk voor stuk prachtige auto’s waar u veel rijplezier aan zult beleven. U houdt de touwtjes in handen met een flexibel shortlease contract en weet met de vaste maandprijs exact waar u aan toe bent. Bekijk de ruime selectie en vraag direct een offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!