BMW

BMW shortlease

BMW bouwt al een eeuw lang betrouwbare auto’s met een herkenbare look. De gigant uit Duitsland combineert alle positieve kenmerken die we kennen van onze oosterburen waarbij vooruitstrevende techniek wordt verpakt in een eigenzinnig jasje. De imponerende styling maakt BMW hét merk voor zakelijke rijders terwijl gezinnen genieten van de ruimte en comfort. Daarom biedt Select Car Lease diverse shortlease BMW modellen aan zonder lange contracten.

BMW Shortleasen bij Select Car Lease

Kies bij de shortlease voor de BMW 3 serie of een BMW 5. De i3 BMW met 0% bijtelling is ook een heel interessante optie. Elke auto wordt compleet geleverd met alle voorzieningen die u kunt wensen. Toch iets extra? Geen probleem, ook bij een shortlease BMW van Select Car Lease is dat mogelijk!

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortlease contracten van 1 tot 24 maanden
  • Voor zakelijk gebruik en privé gebruik
  • Standaard luxe uitvoeringen
  • Kies uit verschillende modellen en tarieven

Kies voor een shortlease BMW bij Select Car Lease

Met een shortlease contract van Select Car Lease kunt u een prachtige BMW rijden voor een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Select Car Lease verzorgt het onderhoud aan uw BMW volgens heldere en duidelijke voorwaarden. Neem een contract voor een maand, of rijd enkele jaren in een nieuwe BMW tegen scherpe tarieven. Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan bij Select Car Lease.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!