Kia

Kia shortlease

Kia hoort bij de Hyundai familie, ze maken modellen die een breed spectrum beslaan voor zowel zakelijke als particuliere rijders. De kwaliteit is uitstekend, de prijzen zijn scherp, het design is eigentijds. Volop redenen dus om te kiezen voor een KIA! Door bij Select Car Lease een shortlease contract af te sluiten kunt u een nieuwe KIA rijden voor een kortere periode. Dat is handig voor zakelijke rijders, ook automobilisten die particulier rijden kunnen een shortlease contract afsluiten.

KIA Shortleasen bij Select Car Lease

Voor een kortere periode een eenvoudige auto nodig? De KIA Picanto is zeer vriendelijk voor de portemonnee, de Rio biedt wat meer luxe en comfort. De KIA Sportage voelt zich op elk wegdek thuis, de Cee’d en de Sorento zijn zeer goed inzetbaar voor zakelijke rijders. Bij Select Car Lease hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitrusting, die is standaard al zeer compleet. Extra opties zijn uiteraard ook mogelijk.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortlease contracten vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Rijd zakelijk of particulier met elke auto
  • Naast de standaard uitvoeringen ook uitbreidbaar naar wens
  • Kies het model en de prijsklasse die bij u past

Kies voor een shortlease KIA bij Select Car Lease

KIA is de ideale all-rounder in elke klasse. Met deze auto’s kunt u probleemloos rijden, zeker met een shortlease contract bij Select Car Lease, alle kosten behalve tanken zijn gedekt tijdens de lease periode. Stel uw favoriete KIA samen en vraag direct een offerte aan.

beschikbaar 2 auto's