Skoda

Skoda shortlease

Skoda heeft de laatste jaren een compleet andere uitstraling gekregen. Van een koekblik op wielen is Skoda uitgegroeid tot een waardige concurrent van de grote Europese merken. Met name de Duitsers moeten opletten, door de prijs/kwaliteitsverhouding van Skoda streeft dit merk de grote jongens regelmatig voorbij in testen en gebruikerservaringen. Met een shortlease contract van Select Car Lease kunt u zelf rijden in een prachtige Skoda met alle flexibiliteit die u kunt verwachten met shortleasen, zakelijk en privé.

Skoda Shortleasen bij Select Car Lease

De Skoda Citigo laat zien dat een A-klasse auto veel pit kan hebben, de Fabia laat zien hoe je degelijkheid combineert met stijl. De Suberb doet zijn naam eer aan, Skoda is echt uitgegroeid tot een volwaardig luxe merk. Rijdt een klasse hoger voor prijsklasse lager met Skoda zonder langdurige contracten en verplichtingen. Kies voor een shortlease contract van Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Sluit een contract af van 1 maand tot 24 maanden
  • Shortlease voor particulier en zakelijk gebruik
  • Luxe uitvoeringen standaard op alle modellen
  • Volop keuze in modellen en uitvoeringen

Kies voor een shortlease Skoda bij Select Car Lease

Skoda is het lelijke eendje dat uitgegroeid is tot prachtige zwaan. Dit merk moet u zeker eens proberen, met een shortlease contract van Select Car Lease is dat nu mogelijk. Betaal een vast bedrag per maand en rijdt zorgeloos in een nieuwe auto. Vraag direct een prijsopgave aan bij Select Car Lease.

beschikbaar 6 auto's