Citroën

Citroën shortlease

Citroën is een automerk dat risico’s durft te nemen in design en techniek. Net zoals de auto’s van Citroën verlaten de ontwerpers ook steeds de gebaande paden. Van het opvallende “lelijke eendje” tot die heerlijke luchtvering, Citroën blijft innoveren. Als shortlease auto bij Select Car Lease is dit Franse merk erg in trek, bij zakelijke rijders en zeker ook bij jonge gezinnen. Stijl en comfort wordt gecombineerd met de flexibiliteit van shortlease contracten.

Citroën Shortleasen bij Select Car Lease

Wordt het een shortlease Citroën DS3 of wellicht een DS5 Hybride? Houdt het betaalbaar met een compacte C1 Feel of kies voor stoer met de opvallende C4 Cactus. Met een shortlease contract zit u nergens aan vast, elke Citroën wordt geleverd in een luxe uitvoering. Aanvullende opties zijn ook mogelijk, bij Select Car Lease bieden we u de meest keuzemogelijkheden.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Sluit een contract af van 1 tot 24 maanden
  • Rijd privé of sluit een zakelijk contract af
  • Bij ons betekent standaard al zeer compleet
  • Veel keuze in prijsklassen en modellen

Kies voor een shortlease Citroën bij Select Car Lease

Sluit nu een shortlease contract af op een Citroën naar keuze en rijd zorgeloos in uw nieuwe lease auto. Select Car Lease biedt meer keuze, meer opties en meer vrijheid in onze leasecontracten. En u rijdt elke maand tegen vaste kosten, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vergelijk direct de modellen en vraag een offerte aan. Zorgeloos shortleasen begint bij Select Car Lease.

beschikbaar 2 auto's