Citroen C3

B

Citroen C3

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Net als je denkt dat de markt voor compacte auto’s toch een beetje aan het inslapen is, komt Citroën met de Citroën C3. Hiermee waait er weer een lekker frisse wind door deze categorie shortlease wagens. Jazeker, bij Select Car Lease kun je ook voor enkele maanden tot aan twee jaar rijden in een prachtige Citroën C3. Daarnaast kun je de auto naar wens samenstellen, en Citroën heeft vele interessante opties bedacht om niet alleen particulieren maar ook zakelijke automobilisten tevreden te stellen.

Citroën C3

Het Franse automerk Citroën is de laatste goed bezig met de Europese wegen een nieuw en fris karakter te geven. De Citroën C3 zet deze trend vrolijk voort op basis van een opvallende stijl en de grafische details waarmee dit merk zich perfect weet te onderscheiden. Laat je niet misleiden door de buitenkant, ook onder de motorkap zit je goed met een hoogwaardige motor en superieur design. Zo rijd je comfortabel zoals je van een Franse auto mag verwachten, met een veilig gevoel op de grote weg én in het drukke stadsverkeer. Ga ook met de tijd mee en kies voor een Citroën C3.

Citroën C3 shortlease

Voor mensen die niet in dertien-in-een-dozijn auto’s willen rijden, maar wel op zoek zijn naar een auto waar goed over nagedacht is, is de Citroën C3 de logische keuze. Daarom is Select Car Lease blij met deze compacte wagen die een geheel eigen karakter heeft. En met onze praktische shortlease contracten zit je ook niet voor jaren vast aan dezelfde auto. Neem contact op voor alle mogelijkheden en de kosten.