Toyota

Toyota shortlease

Toyota is een Japans automerk dat net als Honda behoort tot de meest betrouwbare auto’s ter wereld. Daarnaast is Toyota een zeer innovatief merk met een blik op de toekomst. De hybride technologie was en blijft vooruitstrevend, het is ook prettig dat Toyota voor elk budget de juiste oplossing heeft ontworpen. Toyota is geschikt voor zakelijk en particulier gebruik, vandaar dat het merk in trek is voor een shortlease contract bij Select Car Lease.

Toyota Shortleasen bij Select Car Lease

De Aygo instapper heeft een eigenzinnig uiterlijk, vanaf de Yaris, Auris en de iconische Prius kunt u kiezen voor de bijzondere Hybrid modellen die enorm zuinig zijn en uitermate onderhoudsvriendelijk. We mogen ook de Toyota C-HR niet vergeten, een onwaarschijnlijk sportieve SUV die opnieuw het innovatie karakter van Toyota onderstreept. Met Select Car Lease rijdt u vanaf 1 maand tot 24 maanden in één van deze prachtige auto’s.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Leasen vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Contracten voor particulieren en voor zakelijke rijders
  • Luxe uitvoeringen zijn standaard
  • Kies uit een ruim aanbod van modellen en tarieven

Kies voor een shortlease Toyota bij Select Car Lease

Met Toyota lijkt het alsof u in een auto van de toekomst rijdt, zowel op het gebied van techniek als design is dit merk zijn tijd ver vooruit. Bij Select Car Lease is tijd ook een relatieve factor geworden, u hoeft zich niet voor lange tijd vast te leggen aan een specifiek merk en model. Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

beschikbaar 4 auto's