Toyota Yaris

B

Toyota Yaris

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Waarom rijden in een Toyota Yaris? Nou, omdat ‘ie daar is! Maar alle gekheid op een stokje, als Japans automerk weet Toyota als geen ander hoe je een compacte auto maakt die meer biedt dan het bescheiden uiterlijk prijs geeft. Voor alle dagelijkse ritten is de Toyota Yaris jouw steun en toeverlaat, voor eventjes of voor iets langer. Want bij Select Car Lease kies je zelf of je een maandje rijdt met een shortlease auto, of voor enkele jaren. De Toyota Yaris kan een opstapje zijn naar iets groters, of gewoon jouw trouwe vierwieler die je steevast naar iedere bestemming zal brengen. Wat je ook wilt, de Toyota Yaris maakt het mogelijk!

Toyota Yaris

Dit is een auto die in dienst staat van de automobilist, en niet andersom. Het design is slim en functioneel met wat subtiele accenten hier en daar, het rijgedrag is vriendelijk en meegaand. In alle opzichten lijkt het alsof de Toyota Yaris de automobilist tevreden wil stellen. En daar slaagt deze veelzijdige auto zeker in, met de uitstraling van een stadsauto maar met het karakter van een ware alleskunner.

Toyota Yaris shortlease

Niet iedereen wil in een grote SUV of in een luxe limousine rijden, fileparkeren is al een goede reden om een maatje kleiner te kiezen. Met de Toyota Yaris heb je dan de ideale wagen gevonden. En met de flexibele shortlease mogelijkheden bij Select Car Lease bepaal je helemaal zelf hoe je gaat rijden en hoe lang je de Toyota Yaris wilt houden. En dat allemaal op basis van uiterst lage shortlease tarieven. Meer weten? Neem direct contact met ons op!