Seat

Seat shortlease

Seat, het Spaanse automerk is uitgegroeid van een budget Volkswagen tot een merk dat een geheel eigen identiteit heeft opgebouwd. Het design en de afwerking kan zich meten met de grote Europese merken. Seat komt regelmatig als winnaar uit de bus in diverse testen. Automobilisten die op zoek zijn naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding komen al snel uit bij Seat, wanneer u dit wilt combineren met vrijheid is een Seat op basis van een shortlease contract bij Select Car Lease de logische keuze.

Seat Shortleasen bij Select Car Lease

De Seat Mii is de ideale “auto voor erbij” terwijl de Seat Leon gewoon een heerlijke gezinsauto is met een sportief karakter. Ook Seat komt tegemoet aan de vraag naar SUV styling met de Seat Ateca, voor automobilisten die op zoek zijn naar ruimte is de Alhambra een prachtige auto. Bij Select Car Lease kunt u shortleasen als particulier en als zakelijk rijder, er is vast een Seat die u zal aanspreken.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Contracten die lopen van 1 maand tot 24 maanden
  • Zowel voor particulier rijden als zakelijk gebruik
  • Elke auto wordt standaard zeer compleet uitgevoerd
  • Keuze van heel compact tot zeer ruime modellen

Kies voor een shortlease Seat bij Select Car Lease

Seat is al lange tijd uit de schaduw van Volkswagen gestapt en mag rekenen op een grote schare trouwe fans die reeds de charme van dit merk hebben ontdekt. Wordt ook lid van de Seat familie zonder verplichtingen en sluit direct een shortlease contract af bij Select Car Lease.

beschikbaar 5 auto's