Seat Ibiza

B

Seat Ibiza

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Je zou het niet zeggen, toch is de Seat Ibiza alweer dertig jaar oud. Van een goedkopere Volkswagen uit Spanje is Seat uitgegroeid tot een merk dat op eigen benen kan staan, en regelmatig het duurdere Duitse broertje in testen verslaat. De Seat Ibiza is een auto voor bewuste automobilisten die wel prijs stellen op kwaliteit, maar daar liever niet de hoofdprijs voor betalen. Met de flexibele shortlease contracten van Select Car Lease betaal je niet alleen scherpe tarieven, je zit ook niet voor lange tijd vast aan dezelfde auto. Kies jij dit keer voor het Spaanse temperament?

Seat Ibiza

De nieuwe Seat Ibiza heeft een stoer uiterlijk met strakke lijnen die de auto een opvallend sportieve uitstraling geven. Met een keur aan opties waaronder klimaatcontrole binnen en LED verlichting buiten kun je de auto geheel naar eigen voorkeur samenstellen. Met luxe opties zoals lichtmetalen velgen en keyless entry laat de Seat Ibiza zien dat het allang niet meer een budget versie van die Duitse “auto van het volk” is. Ga ook eens voor deze auto uit het zonnige zuiden!

Seat Ibiza shortlease

De vijfde generatie Seat Ibiza is weer beter, weer slimmer en weer efficiënter dan de vorige versie. Daarom is dit een uitstekende aanvulling op de selectie auto’s bij Select Car Lease. De Seat Ibiza is een wagen die uitstekend past in de shortlease filosofie, je rijdt voor een flexibele periode in een mooie en veilige wagen tot je weer toe bent aan iets anders. Bij Select Car Lease kun je iedere auto ook nog eens naar eigen voorkeur configureren, neem contact op voor alle mogelijkheden en onze lage shortlease tarieven.