Mitsubishi

Mitsubishi shortlease

Mitsubishi behoort tot die selecte groep auto’s die niet stuk te krijgen zijn. Dit Japanse merk bouwt auto’s die gemaakt zijn om in te rijden, niet om stil te staan in de werkplaats. De recente modellen van Mitsubishi zijn allemaal “stoer” te noemen, de technische robuustheid komt terug in het strakke design. Voor automobilisten die prijs stellen op betrouwbaarheid kun je niet om dit merk heen. Dankzij de shortlease contracten van Select Car Lease hoeft u zich ook niet lang vast te leggen aan dezelfde auto.

Mitsubishi Shortleasen bij Select Car Lease

De Space Star is een betaalbare introductie in het merk Mitsubishi. De ASX is wat stoerder, de Pajero kent gewoonweg het verschil niet tussen asfalt en bospaden. Naast de Outlander Plug-in Hybrid is er ook de volledig elektrische i-MiEV. Probeer elektrisch rijden zonder lange looptijd met een shortlease contract van Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Kies voor een shortlease contract van 1 maand tot 24 maanden
  • Particuliere en zakelijke automobilisten zijn welkom
  • Standaard in luxe uitvoeringen geleverd
  • Brede keuze in modellen en mogelijkheden

Kies voor een shortlease Mitsubishi bij Select Car Lease

Zowel het design als de technologie onder de motorkap biedt volop keuze bij Mitsubishi. Net zoals dit automerk opties biedt is dat met een shortlease van Select Car Lease hetzelfde. Bepaal zelf uw auto, de gewenste looptijd en vraag direct een offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!