Opel

Opel shortlease

Opel staat voor betrouwbaar rijden zonder fratsen. Opel auto’s worden gemaakt volgens die ouderwets Duitse “gründlichkeit”. Daarnaast zijn de nieuwe modellen toch lekker strak en sportief. Het is dus geen verrassing dat een Opel leasen erg populair is, met de shortlease contracten van Select Car Lease bepaalt u zelf hoe lang u met de Opel zult rijden. Shortleasen bij Select Car Lease is mogelijk vanaf 1 maand tot 24 maanden. Kies voor vrijheid, kies voor Select Car Lease.

Opel Shortleasen bij Select Car Lease

Met de compacte Opel Adam is shortlease bereikbaar voor elk budget, zo kunt comfortabel rijden en sparen tegelijkertijd. De Opel Insignia is een representatieve zakenauto voor serieuze zakenlieden die kwaliteit voorop stellen. Sportief rijden in een Astra kan uiteraard ook, met een shortlease contract zit u nergens aan vast. Dat elk model in een luxe uitvoering wordt geleverd is ook mooi meegenomen. Heeft u speciale voorkeuren? Dan maakt Select Car Lease voor u een speciale prijs.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Contracten die lopen vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Zakelijke rijders en particuliere rijders zijn welkom
  • Elk model wordt luxe uitgevoerd
  • Ruime selectie in modellen en prijsklasse

Kies voor een shortlease Opel bij Select Car Lease

Kies voor de vrijheid en flexibiliteit die een shortlease contract van Select Car Lease biedt voor elke Opel in onze collectie. Rijd elke maand tegen een vast tarief zonder meerkosten, dat is rijden met zekerheid. U hoeft alleen nog te tanken! Kies direct uw favoriete Opel en vraag een offerte aan.

beschikbaar 5 auto's