Opel Astra Tourer

C

Opel Astra Tourer

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Innovatieve Uitmuntendheid

De nieuwe Opel Astra Tourer herdefinieert uitmuntendheid met zijn innovatieve functies en moderne ontwerp. Een ideale auto voor zakelijke shortlease of private lease! Van zijn efficiënte motoren tot zijn ruime en goed uitgeruste interieur, biedt het de perfecte combinatie van prestaties en comfort. Het geavanceerde infotainmentsysteem van de Astra houdt je onderweg verbonden, en zijn slimme veiligheidsfuncties zorgen voor een veilige reis. Of je nu door stadsstraten navigeert of een roadtrip maakt, de Astra is je ideale metgezel. Nu kun je de schittering van dit opmerkelijke voertuig ervaren dankzij shortlease bij Select Car Lease.

Innovatie in het Hart

Innovatie staat centraal in de Opel Astra Tourer. Zijn gestroomlijnde en aerodynamische ontwerp verbetert niet alleen zijn visuele aantrekkingskracht, maar draagt ook bij aan brandstofefficiëntie. Binnenin vind je een scala aan innovatieve technologie, waaronder een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem en geavanceerde bestuurdersassistentiefuncties. De ruime cabine en comfortabele stoelen maken van elke reis een plezier, terwijl de efficiënte motoren ervoor zorgen dat je zowel op brandstof- als exploitatiekosten bespaart. Of je nu een bedrijf bent op zoek naar een veelzijdige zakelijke leaseauto of een particuliere bestuurder die stijl en prestaties verlangt, de Opel Astra Tourer vinkt alle vakjes aan.

Je Astra Wacht Op Je

Je reis begint met de Opel Astra Tourer, en deze is nu binnen handbereik bij Select Car Lease. Dit veelzijdige en efficiënte voertuig is een bewijs van Opels toewijding aan uitmuntendheid. Zijn dynamische ontwerp, innovatieve technologie en kosteneffectieve bedrijfsvoering maken het de perfecte keuze voor zowel bedrijven als particuliere bestuurders. Nu heb je de mogelijkheid om de Opel Astra Tourer voor een korte termijn te leasen, waardoor je de schittering kunt ervaren zonder langetermijnverplichtingen. Wil je leasen voor een langere periode? Geen probleem! Neem vandaag nog contact op met Select Car Lease en begin je reis met de Opel Astra Tourer.