Peugeot

Peugeot shortlease

Peugeot is een klassiek Frans merk die helemaal met zijn tijd is meegegaan. De nieuwe lijn Peugeot auto’s vallen op door het aantrekkelijke design en de uitstekende prestaties. Het brede spectrum aan Peugeot modellen maakt dit merk uitstekend voor shortlease contracten. Bij Select Car Lease kunt u voor elke toepassing een passend model vinden, het maakt niet uit of u zakelijk rijdt of als particulier. Rijdt zorgeloos tegen een vast maandelijks tarief met een shortlease contract van Select Car Lease.

Peugeot Shortleasen bij Select Car Lease

De Peugeot 108 is letterlijk en figuurlijk een instapper, de 208 is een leuke gezinsauto en vanaf de 308 wordt de lijn steeds interessanter voor zakelijke rijders. Met een shortlease contract zit u niet lang vast een een auto, probeer eens de Peugeot iOn, een elektrische auto met 0% bijtelling! Select Car Lease laat u zelf kiezen, neem een standaard uitvoering of voeg extra’s toe, de mogelijkheden van een shortlease auto zijn nagenoeg onbeperkt.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Sluit een contract af vanaf 1 maand tot maximaal 24 maanden
  • Shortlease is mogelijk voor zowel zakelijk als privé gebruik
  • Alle auto’s worden standaard zeer compleet geleverd
  • Kies uit een breed aanbod aan modellen en tarieven

Kies voor een shortlease Peugeot bij Select Car Lease

Met een shortlease contract Select Car Lease rijdt u snel in een prachtige nieuwe Peugeot zonder lange contracten. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade en onderhoud, dat zit allemaal standaard in het maandelijkse tarief. Starten, tanken en rijden dus! Welke Peugeot gaat u rijden?

beschikbaar 5 auto's