Peugeot 108

A

Peugeot 108

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Toen de Peugeot 107 met welverdiend pensioen ging waren veel trouwe Peugeot fans teleurgesteld, tot ze de nieuwe Peugeot 108 zagen! Dit kleine maar uiterst fijne autootje laat zien hoeveel auto je in zo’n klein doosje kunt stoppen! Vooruit, je zult er jouw basketbalteam geen lift in geven, maar dat betekent zeer zeker niet dat de Peugeot 108 een ordinair boodschappenwagentje is. Voor rijden in de stad, op de ring en daar ook ver buiten is de 108 ideaal voor particulier shortleasen, en om het zakelijke wagenpark met compacte shortlease auto’s uit te breiden.

Peugeot 108 biedt meer dan je denkt

Het voordeel van zo’n kleine auto is het sportieve rijgedrag. Niet alleen opa en oma zullen genieten van de Peugeot 108, met name jongeren kiezen voor deze auto om flink wat kilometers op de weg te maken. Peugeot heeft hun flair voor comfort op schaal uitstekend vorm weten te geven, dat merk je direct wanneer je achter het sportieve stuur plaatsneemt. De motor zoemt vrolijk en de wegligging is lekker stabiel. Bij Select Car Lease zorgen we ervoor dat je niet in een kale auto hoeft rond te rijden met een groot assortiment aan opties.

Peugeot 108 shortleasen voor prijsbewust rijden

Meer auto, minder shortlease kosten, een slogan die met de Peugeot 108 wel heel eenvoudig te realiseren is. Particulieren die graag starten met shortleasen op een betaalbare wijze houden van de 108, en bedrijven die veel werknemers op de baan hebben kunnen deze vol vertrouwen met de Peugeot 108 laten rijden zonder de bottom line te verstoren. Betaalbaar shortlease rijden, Select Car Lease doet het gewoon.