Mini

Mini shortlease

MINI is een legendarisch Brits merk dat na een complete restyling weer helemaal klaar is voor de toekomst. De MINI Cooper tovert direct een glimlach op je gezicht wanneer je deze auto langs ziet rijden. Ook achter het stuur wordt je vrolijk want deze kleine auto levert grootse prestaties. Als je graag een MINI wilt rijden maar niet zeker weet of deze auto de komende jaren genoeg ruimte biedt kies je voor een shortlease contract bij Select Car Lease, zo rijd je een echte MINI met een looptijd vanaf één maand.

MINI Shortleasen bij Select Car Lease

MINI is er in een benzine uitvoering of diesel, dus ook voor veel zakelijke kilometers is de MINI geschikt. Particulieren zijn vaak gecharmeerd van de MINI Cooper Clubman, een ruime uitvoering in die onmiskenbare MINI stijl. De MINI Paceman is een heerlijk wendbaar autootje waar u heerlijk mee kunt rijden. Bij shortleasen via Select Car Lease heeft u de touwtjes in handen, ook bij de keuze van extra opties.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Leasen van 1 maand tot 24 maanden
  • Zowel particulieren als zakelijke rijders zijn welkom
  • Altijd een luxe uitvoering met aanvullende opties
  • Rijdt een prachtige auto tegen scherpe tarieven

Kies voor een shortlease MINI bij Select Car Lease

De legendarische MINI is weer helemaal terug in het straatbeeld. Via Select Car Lease is het mogelijk zelf in deze auto te rijden voor een periode vanaf één maand tot maximaal twee jaar. Rijden in stijl zonder verplichtingen, dat past perfect bij de filosofie achter de MINI. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 1 auto's