Mini Cooper

De auto van Mister Bean is als Britse tegenhanger van het lelijk eendje uitgegroeid tot een prachtige zwaan sinds BMW de MINI Cooper nieuw leven inblies. Hoewel de MINI Cooper nu in principe een Duitse auto is geworden, blijven die eigenzinnige Britse details zichtbaar in het design. Maar ditmaal met stijl en als absolute trendsetter die ander merken vaak imiteren, maar nooit zullen evenaren. Als je de komende tijd ook in stijl wilt rijden is een shortlease contract van Select Car Lease de oplossing waar je naar zoekt! Je kunt jouw eigen MINI Cooper samenstellen en voor een periode van 2 tot 24 maanden rijden.

MINI Cooper

Met een historie die meer dan vijftig jaar teruggaat is het knap dat je de laatste MINI Cooper er nog steeds feilloos uit haalt, met een modern en zelfs vooruitstrevend uiterlijk. Het woord “MINI” staat niet voor niets met hoofdletters geschreven, deze auto heeft niet alleen een facelift gehad, deze krachtpatser lijkt ook veel tijd in de gym doorgebracht te hebben. Met de ronde koplampen, de lage ligging en de zeshoekige grille is dit een auto die opvalt, en tegelijkertijd ook nog eens heel functioneel is voor zowel particuliere automobilisten als voor energieke zakelijke rijders.

MINI Cooper shortlease

Sommige auto’s zijn mooi van buiten, andere weer prachtig van binnen, de MINI Cooper is van alle kanten een schoonheid die naast “beauty” ook flink wat “brains” lijkt te bezitten. Maak kennis met het genot van de nieuwe MINI Cooper door een shortlease contract af te sluiten bij Select Car Lease. Zo geniet je van alle voordelen die eigenaarschap biedt, maar zonder de verplichtingen. Informeer direct naar de mogelijkheden en scherpe tarieven voor de MINI Cooper bij Select Car Lease.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Mini Cooper

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€555
Mini Cooper offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?