Fiat

Fiat shortlease

Fiat is Italiaanse vurigheid verpakt in een stijlvol jasje. Het mediterrane karakter van Fiat is onmiskenbaar, van de designer look tot de pruttelende motor die je aan een sterke espresso doet denken. De laatste jaren is Fiat ook een zeer vooruitstrevend merk gebleken. Steeds meer automobilisten kiezen voor een shortlease Fiat van Select Car Lease, zowel voor zakelijk als privé gebruik. Kies voor Italiaanse luxe met de vrijheid van shortlease.

Fiat Shortleasen bij Select Car Lease

De Fiat Panda is terug van weggeweest en in een nieuw jasje gestoken, terwijl de Fiat 500 heerlijk nostalgisch is gebleven. Zakelijke rijders en gezinnen houden van de nieuwe Fiat Sedeci en de Punto blijft de koning van de middenklasse. Uiteraard is elke Fiat standaard al zeer luxe uitgevoerd. U kunt zelf kiezen voor aantrekkelijke extra opties tegen scherpe meerprijzen. Select Car Lease geeft u de ruimte om te kiezen.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Contracten van 1 tot 24 maanden
  • Voor particuliere rijders en zakelijke rijders
  • Elke auto wordt standaard compleet uitgerust
  • Kies uit vele modellen in verschillende prijsklassen

Kies voor een shortlease Fiat bij Select Car Lease

Een shortlease Fiat is nergens zo interessant als bij Select Car Lease. Met korte contracten, uitstekende service en duidelijke voorwaarden zult u zorgeloos rijden in uw Fiat, van een maand tot twee jaar. Welke Fiat past het beste bij u? Vraag direct een vrijblijvende shortlease offerte aan bij Select Car Lease.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!