Mercedes

Mercedes shortlease

Mercedes blijft een automerk waar menig autorijder met jaloezie en bewondering naar kijkt. Voor zakelijke automobilist die met alleen het beste genoegen neemt is Mercedes het ultieme merk, voor particulieren die comfort en luxe op prijs stellen is Mercedes ook de droomauto. Die droom kan nu voor iedereen werkelijkheid worden met een shortlease contract van Select Car Lease. Rijd één maand of enkele jaren met een prachtige Mercedes, ervaar het rijgenot van een klasse hoger.

Mercedes Shortleasen bij Select Car Lease

De Mercedes GLA Klasse 180 maakt dit luxe merk bereikbaar voor elke serieuze automobilist. De E klasse limousine staat voor Klasse met een hoofdletter “K”. Wilt u veel mensen vervoeren? Dan is de Mercedes Sprinter met 9 zitplaatsen het ideale vervoermiddel. Voor afwijkende wensen en extra opties kunt u gerust een scherpe offerte aanvragen bij Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Looptijden die variëren van 1 tot 24 maanden
  • Voor zakelijk gebruik en voor particulieren
  • Luxe uitvoeringen met extra opties
  • Kies uit vele modellen in diverse prijsklassen

Kies voor een shortlease Mercedes bij Select Car Lease

Select Car Lease maakt het rijden in een nieuwe Mercedes bereikbaar voor iedereen die een neus heeft voor kwaliteit en klasse. Deze degelijke Duitser is geen dertien-in-een-dozijn autofabrikant, met een shortlease contract van Select Car Lease kunt u zelf uw favoriet uitzoeken, en desgewenst na enkele maanden weer omruilen. Bekijk het aanbod en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!