Alfa Romeo

Alfa Romeo shortlease

Alfa Romeo, een automerk met passie. Een oerdegelijke leasebak van de Oosterburen rijdt als een trein, daar niet van, maar u voelt pas echt wat rijden is met een glanzende Alfa Romeo. Wilt u die ongetemde Italiaanse passie ook ervaren zonder er een leven lang aan vast te zitten? Dat kan met een shortlease contract bij Select Car Lease. Zo kunt u zorgeloos met een legendarische Alfa Romeo rijden, uiteraard ook verkrijgbaar in rood.

Alfa Romeo Shortleasen bij Select Car Lease

De Alfa Romeo Mito is voor Alfa echt een bescheiden autootje die toch dat typische Italiaanse karakter laat zien. De Alfa Romeo Giulietta is sportief genieten, terwijl de volwassen Giulia een heerlijke auto is met een zakelijke uitstraling. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders is er een geschikte Alfa Romeo, via Select Car Lease bepaalt u zelf de uitvoering en opties.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Korte contracten, van 1 maand tot 24 maanden
  • Geschikt voor zowel particulier als zakelijk rijden
  • Luxe uitvoeringen met optionele extra’s
  • Keuze uit diverse modellen en uitvoeringen

Kies voor een shortlease Alfa Romeo bij Select Car Lease

Italiaanse merken als Alfa Romeo oefenen een enorme aantrekkingskracht uit op elke automobilist met een passie voor rijden. Neem die kans en sluit direct een shortlease contract af bij Select Car Lease. Dat is zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud. Vraag direct een offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!