Honda

Honda shortlease

Honda moest zichzelf jaren geleden bewijzen, en opboksen tegen de gevestigde Europese merken. Dat deed Honda op basis van kwaliteit, deze Japanse auto’s zijn gewoonweg onverwoestbaar! In de loop der jaren zijn deze degelijke automobielen ook een stuk aantrekkelijker geworden, naast de particuliere markt snoept Honda ook steeds meer marktaandeel af van de luxe merken bij zakelijk leasen. Honda biedt voor zowel particuliere als zakelijke rijders diverse modellen die via een shortlease overeenkomst bij Select Car Lease ook nog eens zeer betaalbaar zijn.

Honda Shortleasen bij Select Car Lease

De Honda Civic combineert no-nonsense met een haast futuristisch uiterlijk. De Honda Insight is een prachtige familie auto terwijl de Honda CR-Z indruk maakt op elke sportieve rijder. Voor de zakelijke markt is de Honda Accord nog steeds veruit favoriet, ook bij shortlease contracten via Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Rijdt een shortlease auto vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Geschikt voor particuliere en zakelijke automobilisten
  • Elke auto wordt standaard al compleet geleverd
  • Brede keuze in modellen en prijsklasse

Kies voor een shortlease Honda bij Select Car Lease

Er is een reden dat Honda al jarenlang de lijsten aanvoert als het gaat om betrouwbaarheid, elke Honda wordt tot in het kleinste detail perfect afgeleverd. Hoewel onderhoud deel uitmaakt van de Select Car Lease shortlease contracten is de kans zeer klein dat u daar gebruik van zult maken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!