Volvo

Volvo shortlease

Volvo staat al jaren bekend als betrouwbare auto met een onmiskenbaar zakelijk uiterlijk. Dit maakt Volvo een uitstekend merk voor zakelijke lease rijders. Steeds meer zakelijke en particuliere automobilisten kiezen voor een shortlease contract van Select Car Lease. Dankzij de korte looptijden en ruime keuze in modellen is een Volvo leasen in veel gevallen de meest voor de hand liggende keuze. En Volvo rijders zijn slimme rijders, dat is al lang bekend.

Volvo Shortleasen bij Select Car Lease

Hoewel de nieuwe Volvo modellen flink gestroomlijnd zijn hebben ze gelukkig die onmiskenbare Volvo uitstraling behouden. Je ziet aan de buitenkant dat geen enkele auto veiliger rijdt dan een Volvo. De bescheiden Volvo V40 is een handige alleskunner terwijl de Volvo XC70 houdt van een uitdaging. Volvo blijft vernieuwen met de V60 Plug-in Hybrid.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortleasen is mogelijk van 1 tot 24 maanden
  • Zowel zakelijke als particuliere automobilisten zijn welkom
  • Elk model wordt in een luxe uitvoering geleverd
  • Kies uw model en bepaal zelf extra opties

Kies voor een shortlease Volvo bij Select Car Lease

Kies voor zekerheid met Volvo, de betrouwbare alleskunner waarmee u altijd representatief voor de dag zult komen. Met de shortlease contracten van Select Car Lease zit u niet voor lange tijd vast aan een specifiek model of uitvoering. Informeer direct naar de mogelijkheden voor een Volvo leasen bij Select Car Lease.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!