Lexus

Lexus shortlease

Lexus is verantwoord rijden met luxe. De Hybrid Synergy Drive van Toyota zorgt voor optimale prestaties op het gebied van rijcomfort en verbruik, het design en de afwerking van Lexus biedt een rijervaring die zijn gelijke niet kent. Lexus is een waardige speler in het luxe segment en daarmee ook steeds populairder als zakelijke lease auto. De shortlease contracten van Select Car Lease maken een Lexus rijden eindelijk betaalbaar, zelfs voor particulieren.

Lexus Shortleasen bij Select Car Lease

Het maakt niet uit welke Lexus u kiest, elk model is zeer luxe uitgevoerd met veel ruimte met een luxueuze uitstraling. Neem bijvoorbeeld de Lexus CT 200h Business Line Pro, de nieuwe standaard in zakelijk rijden. De Lexus CT en IS 300 Hybrid zijn ook zeer geschikt voor het hele gezin. Bij Select Car Lease kiest u de uitvoering en eventuele opties, elke auto wordt geheel naar wens opgeleverd.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortleasen vanaf 1 maand tot 24 maanden
  • Voor zakelijke rijders en privé gebruik
  • Stel de auto samen naar eigen voorkeur
  • Scherpe tarieven voor een luxe auto

Kies voor een shortlease Lexus bij Select Car Lease

Met een Lexus kunt u goed voor de dag komen, dankzij de uitstekende technische eigenschappen zult u niet langs de weg staan op weg naar een belangrijke afspraak. Met de shortlease contracten van Select Car Lease rijdt u al vanaf 1 maand met een prachtige Lexus auto, vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!