Mazda

Mazda shortlease

Mazda maakt auto’s die niet stil willen staan. Tenminste, de modellen lijken de eigenaar uit te dagen om te rijden, het zijn dit soorten merken die films als The Fast & The Furious hebben geïnspireerd. Toch is Mazda ook geschikt voor gezinnen en voor zakelijke ritten, dit Japanse merk heeft een complete lijn modellen voor alle toepassingen. Wanneer u zich niet vast wilt leggen is een shortlease contract bij Select Car Lease echt iets voor u.

Mazda Shortleasen bij Select Car Lease

Mazda laat de auto’s voor zich spreken, verwacht geen exotische namen. De Mazda 2 is compact maar sportief, de Mazda 3, 5 en 6 ogen zeer representatief en zakelijk. De Mazda CX-5 uitvoering is een SUV die klaar staat voor heerlijke ritten, 7 dagen per week. Welk model u ook kiest, naast de standaarduitrusting kunt u zelf uw ideale configuratie samenstellen, ook bij shortlease van Select Car Lease.

Voordelen van shortleasen bij Select Car Lease

  • Shortlease contracten van 1 maand tot 24 maanden
  • Geschikt voor particulier en zakelijk gebruik
  • Elke auto wordt zeer compleet geleverd
  • Kies zelf uw opties en budget

Kies voor een shortlease Mazda bij Select Car Lease

Ervaar zelf de perfectie van de Japanse alleskunner Mazda zonder de verplichtingen van aankoop. Met shortleasen kiest u voor flexibiliteit en zekerheid. Het maandtarief houdt het duidelijk, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

beschikbaar 0 auto's

Op zoek naar een specifieke auto? Neem contact op en en we bespreken graag de mogelijkheden met u!