Peugeot 208 1.2

B

Peugeot 208 1.2

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Ervaar Rij-Excellentie

Verhoog je rijervaring met de nieuwe Peugeot 2008. Dit uitzonderlijke model is nu beschikbaar voor zakelijke shortlease of private lease bij Select Car Lease en biedt een scala aan moderne functies en combineert stijl, prestaties en innovatie. Het geavanceerde infotainmentsysteem houdt je verbonden, terwijl het ruime en comfortabele interieur ervoor zorgt dat elke reis een genot is. De efficiënte motoren van de 2008 verminderen niet alleen je ecologische voetafdruk, maar besparen je ook op operationele kosten. Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp is de 2008 meer dan een auto; het is een uiting van verfijning. Verhoog je rijervaring met de nieuwe Peugeot 2008, nu beschikbaar tegen zeer gunstige shortleasevoorwaarden bij Select Car Lease.

Innovatie Buiten Verwachting

Innovatie staat centraal in de Peugeot 2008. Zijn dynamische ontwerp verbetert niet alleen zijn visuele aantrekkingskracht, maar draagt ook bij aan verbeterde aerodynamica en brandstofefficiëntie. Binnenin vind je een scala aan innovatieve technologie, waaronder een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en naadloze connectiviteit. De ruime cabine en comfortabele zitplaatsen van de 2008 maken elke reis aangenaam, terwijl zijn krachtige en toch milieuvriendelijke motoren je vol vertrouwen vooruit helpen. Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een veelzijdige vlootoptie of een particuliere bestuurder die stijl en prestaties verlangt, de Peugeot 2008 biedt het allemaal.

Jouw 2008 Avontuur Begint Nu

Jouw avontuur begint met de Peugeot 2008 en is nu binnen handbereik bij Select Car Lease. Dit veelzijdige en efficiënte voertuig is een bewijs van Peugeot’s toewijding aan uitmuntendheid. Het eigentijdse ontwerp, innovatieve technologie en kosteneffectieve bedrijfsvoering maken het de perfecte keuze voor zowel bedrijven als particuliere bestuurders. Bij Select Car Lease heb je de mogelijkheid om de Peugeot 2008 te ervaren via shortlease, waardoor je kunt genieten van zijn schittering zonder langetermijnverplichtingen. Neem vandaag contact met ons op en begin je 2008 avontuur met de ideale rijpartner.