Peugeot 308 SW

C

Peugeot 308 SW

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

De Peugeot 308 SW biedt ruimte, rijcomfort en klasse voor elk type automobilist. Kijk naar die elegante lijn waarin de achterruit doorloopt in de kleine ruiten. Het dak loopt schuin af met een knik waarmee deze ruime wagen toch een sportief karakter krijgt. De Peugeot 308 SW is niet alleen enorm ruim, toch heeft deze 308 een sportief en speels karakter behouden. Het is niet verwonderlijk dat de Peugeot 308 SW goed scoort bij zowel de zakelijke automobilist als de particuliere rijders.

Grootse klasse van Peugeot

De 308 SW heeft een een bagageruimte die met gemak in de top staat van de grootste auto’s in zijn klasse. Het slimme rechthoekige design maakt dit model zeer efficiënt qua ruimtegebruik. Klap de achterbank neer en geniet van een zee aan ruimte. Of neem de hele familie mee inclusief koffers, er is altijd ruimte genoeg.

Innovatie achter het stuur

Peugeot heeft met de 308 SW veel tijd besteed aan een perfecte ervaring achter het stuur. Dat is te merken aan de overzichtelijke cockpit en het uitgebreide multimedia systeem en boordcomputer. Configureer de auto naar wens, de Peugeot 308 SW luistert uitstekend naar de wensen van de automobilist.

Meer dan ruimte

De ruimte in de Peugeot 308 SW is legendarisch, je zou haast vergeten dat de prestaties op de weg ook fantastisch zijn. Ondanks de afmetingen rijd je soepel door de stad en op de snelweg. Je kunt de hele dag rijden zonder enige vermoeidheid dankzij slimme design elementen en een krachtige motor. Technisch is de Peugeot 308 SW wederom innovatief en vooruitstrevend. Naast een nieuw model zijn er ook occasions beschikbaar bij Select Car Lease, informeer naar de mogelijkheden.