Toyota Auris Hybrid

Je hebt automerken en je hebt Japanse automerken. Hoe het mogelijk is dat merken als Toyota keer op keer zulke duurzame en zuinige auto’s bouwen van hoogstaande kwaliteit zullen we nooit te weten komen hier in Europa. Maar gelukkig mogen wij er hier wel in rijden, en met de Toyota Auris Hybrid benzine rijd je graag een blokje om! Je hoeft het voor de kosten in ieder geval niet te laten, bij Select Car Lease kun je zakelijk shortleasen of een particulier shortlease contract afsluiten met zeer gunstige tarieven. Hebben we al genoemd dat er nog enkele Toyota Auris Hybrid benzine modellen met 14% bijtelling in onze garage staan?

Toyota Auris Hybrid benzine, een digitale droom

Je moet even achter je oren krabben, is de Toyota Auris Hybrid benzine misschien stiekem een Transformer met al die high tech snufjes? Gelukkig blijf jij achter het stuur altijd de baas, alle opties zijn gemaakt om jouw ritten comfortabeler en veiliger te maken zonder concessies. Het model ziet er strak uit zoals het een moderne Toyota betaamd, en van binnen voel je die rust dankzij het uitgekiende design zoals ze dat alleen in Japan zo perfect beheersen. Over de opties hoef jij je geen zorgen te maken, bij Select Car Lease kun je alle kanten op!

Toyota Auris Hybrid benzine met 14% bijtelling

Mag het iets minder zijn? Vooruit dan, we hebben nog enkele Toyota Auris Hybrid benzine modellen staan met het oude 14% bijtelling tarief, dat is voor zakelijk shortleasen natuurlijk ideaal. De Auris is overigens ook een heerlijke gezinsauto, daarom hebben we ook voor de privé shortlease rijders momenteel een heel interessant aanbod. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Toyota Auris Hybrid

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€610
Toyota Auris Hybrid offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?