Toyota Auris Hybrid

C

Toyota Auris Hybrid

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Je hebt automerken en je hebt Japanse automerken. Hoe het mogelijk is dat merken als Toyota keer op keer zulke duurzame en zuinige auto’s bouwen van hoogstaande kwaliteit zullen we nooit te weten komen hier in Europa. Maar gelukkig mogen wij er hier wel in rijden, en met de Toyota Auris Hybrid benzine rijd je graag een blokje om! Je hoeft het voor de kosten in ieder geval niet te laten, bij Select Car Lease kun je zakelijk shortleasen of een particulier shortlease contract afsluiten met zeer gunstige tarieven. Hebben we al genoemd dat er nog enkele Toyota Auris Hybrid benzine modellen met 14% bijtelling in onze garage staan?

Toyota Auris Hybrid, een digitale droom

Je moet even achter je oren krabben, is de Toyota Auris Hybrid benzine misschien stiekem een Transformer met al die high tech snufjes? Gelukkig blijf jij achter het stuur altijd de baas, alle opties zijn gemaakt om jouw ritten comfortabeler en veiliger te maken zonder concessies. Het model ziet er strak uit zoals het een moderne Toyota betaamd, en van binnen voel je die rust dankzij het uitgekiende design zoals ze dat alleen in Japan zo perfect beheersen. Over de opties hoef jij je geen zorgen te maken, bij Select Car Lease kun je alle kanten op!

Toyota Auris Hybrid

De Auris is overigens ook een heerlijke gezinsauto, daarom hebben we ook voor de privé shortlease rijders momenteel een heel interessant aanbod. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.