Toyota Aygo

A

Toyota Aygo

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker rijden; de Toyota Aygo. Het compacte karretje met die eigenzinnige uitstraling biedt meer dan een leuk smoelwerk, er schuilt meer pit in deze auto dan je op het eerste gezicht zult vermoeden. Bij een encyclopedie over stadsauto’s zou een foto van deze Toyota Aygo zeker niet misstaan, en ook voor de voordeur of in de garage is er altijd wel plaats voor deze compacte auto. Voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare auto maar niet met een afgedankte occasions wilt rijden is een Toyota Aygo shortleasen bij Select Car Lease de ideale oplossing. Ondertussen kun je lekker even doorsparen voor iets anders…misschien het nieuwe type Toyota Aygo volgend jaar?

Toyota Aygo

Wanneer je moe wordt van dat drukke stadsverkeer, en gewoon snel op je bestemming wilt komen staat de Toyota Aygo voor je klaar. Snel, wendbaar en heel zuinig, de Aygo is van alle markten thuis. Durf dit vrolijke en ook stoere model geen boodschappenwagen te noemen, dan laat de Toyota Aygo zien dat er een tijger onder de motorkap verscholen zit! Dit is dé auto voor mensen die graag veilig en zorgeloos van A naar B rijden en niet teveel willen besteden. En dat zijn heel veel mensen!

Toyota Aygo shortlease

Niemand verwacht de meest luxueuze wagen bij het zien van de Toyota Aygo, toch moet je deze kleine vriend zeker niet onderschatten. Er zijn veel mensen die met veel plezier in een Toyota Aygo rijden, alleen parkeren is al een waar genot met de draaicirkel van dit verdraaid handige autootje. En met de shortlease tarieven van Select Car Lease rijd je betaalbaar voor een periode die aansluit op jouw leefstijl. Vraag direct naar de prijzen en voorwaarden.