Citroen C1

A

Citroen C1

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Niet iedereen rijdt graag in een grote auto, zeker niet als je vaak rijdt in de drukke stad waar elke centimeter telt. In dat geval zit je letterlijk goed in een Citroën C1 benzine uitvoering, het resultaat van een samenwerking tussen Peugeot, Toyota en uiteraard Citroën. Bij Select Car Lease zijn deze kleine alleskunners razend populair bij vooral particuliere automobilisten die willen shortleasen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ook jouw personeel rijdt vrolijk rond in deze Citroën C1 benzine editie, en jij als ondernemer lacht ook met de 14% bijtelling voor een beperkte periode.

Citroën C1 benzine; mag het iets minder zijn?

Alles lijkt minder aan de Citroën C1 benzine uitvoering. Het is een supercompacte auto met een zeer laag benzineverbruik en lage uitstoot van CO². Alles? Nee, toch niet helemaal, want met een topsnelheid van 157 km/u is dit een verdraaid sportief karretje dat op de snelweg net zo goed presteert als in de stad voor de boodschappen. Dit is het resultaat van drie merken die hun beste kwaliteiten samenvoegen, en Select Car Lease heeft er nog enkele beschikbaar onder zeer betaalbare shortlease voorwaarden.

Citroën C1 – Een Praktische en Stijlvolle Optie

Wanneer je op zoek bent naar een schattig compact autootje met grootse prestaties heb je hier jouw match gevonden. Het maakt daarbij niet uit of je zakelijk of privé rijdt, bij Select Car Lease hebben we altijd een shortlease oplossing voor jou!