Skoda Superb

Het meest opvallende aspect aan de Skoda Superb is het prijskaartje. De uitstraling van een luxewagen met de prijs van een middenklasser, dat kan alleen maar een Skoda zijn. Als je ziet hoe de Skoda Superb alle kenmerken van een luxe limousine aftikt, en toch nog zeer geschikt kan zijn als gezinswagen, begrijp je direct waarom deze auto vaak als shortlease favoriet aan de top staat. Bij Select Car Lease kun je in een Skoda Superb rijden op basis van flexibele contracten met scherpe tarieven. Zo kun je een klasse hoger rijden voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Skoda Superb

Je straalt succes uit wanneer je met deze Skoda Superb de weg op rijdt. Dit merk geeft je alle luxe zonder de premium prijs, dat geldt ook weer voor dit topmodel uit de Skoda lijn. Naast de representatieve uitstraling aan de buitenzijde zul je volop genieten van het comfort aan de binnenzijde. Het maakt daarbij niet uit of je veel zakelijke ritten moet maken, of gewoon gezellig met het hele gezin de baan op gaat. De Skoda Superb staat in dienst van de automobilist, niet andersom.

Skoda Superb shortlease

Bij Select Car Lease bieden we modellen aan voor privé automobilisten en ook voor zakelijke rijders. Bij de Skoda Superb kunnen we dit onderscheid niet maken, deze auto past eigenlijk bij iedereen. Kies voor meer luxe voor minder geld, en met de concurrerende tarieven en gunstige voorwaarden bij ieder Select Car Lease shortlease contract is de Skoda Superb voor iedereen bereikbaar. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en naar onze gunstige tarieven.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Skoda Superb

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€745
Skoda Superb offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?