Skoda Octavia

De tijd dat Skoda tot het lelijke eendje van de autowereld behoorde is al lang verleden tijd, dat zie je direct aan het strakke uiterlijk van de Skoda Octavia diesel. Dit model won al meerdere prijzen, nationaal en internationaal. Dat is terecht want in een Octavia rijd je een klasse hoger. Dit is een zeer representatieve auto voor zakelijk shortleasen en tegelijkertijd een ruime gezinsauto voor particuliere shortlease contracten. Bij Select Car Lease zijn beide opties mogelijk, en tijdelijk nog zelfs met 14% bijtelling zolang de voorraad strekt!

Skoda Octavia diesel voor een prijsbewust publiek

Laten we eerlijk zijn, de Skoda Octavia diesel is gewoon een Volkswagen in een nét iets ander jasje en een stuk lager shortlease tarief. Verder is deze Skoda heel rijk uitgerust in onze superieure lease uitvoering. De binnenruimte is opvallend groot, je zou niet verwachten dat deze diesel zo zuinig en milieubewust is. De binnenzijde is zoals je verwacht, geen poespas maar gewoon wat je nodig hebt, precies waar je dat verwacht. Skoda laat wederom zien dat ze hun Duitse neefjes niet alleen kunnen evenaren, maar zelfs overtreffen!

Skoda Octavia diesel met 14% bijtelling

Elk jaar wordt de bijtelling weer aangepast, en nooit in het voordeel van de shortlease rijder. Toch hebben we bij Select Car Lease nog enkele Skoda Octavia diesel auto’s staan met slechts 14% bijtelling. Zo kun je zakelijk shortleasen voor een zeer schappelijk maandtarief, en ook voor particuliere automobilisten bieden we een zeer scherp aanbod. Meer weten? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Skoda Octavia

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€680
Skoda Octavia offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?